Zagotovite si svoj brezplačni termin

Ste vedeli, da lahko s kakovostnimi rešitvami davčne blagajne prihranite denar, čas in stres in poslujete učinkoviteje ter lažje sprejemate odločitve? Se med široko izbiro na trgu ne znajdete in se zaradi tega težko odločite, katero rešitev izbrati?

Z veseljem vam pomagamo pri vaši odločitvi in izbiri najboljše rešitve davčne blagajne za vas. Rezervirajte si povsem neobvezujoč termin za brezplačni posvet z našim strokovnjakom na 02 460 44 00 ali info@optipos.net.

OPTIPOS davčne blagajne in sodobna programska rešitev za maloprodajo vam bodo olajšale poslovanje in omogočile nemoteno izdajanje davčno potrjenih računov ter spremljanje poslovanja. Rešitev je plod dolgoletnih izkušenj, je prijazna za uporabo in je prilagojena potrebam davčne blagajne za trgovine, gostinstvo in storitvene dejavnosti. Primerna je tako za preprosto blagajniško poslovanje, razvili pa smo tudi verzijo za večje zahtevnejše sisteme. Pokličite nas in z veseljem vam predstavimo podrobnosti.

program_davcna_blagajna

Zakaj nam zaupa že več kot 3000 strank?

Sodobne in zanesljive rešitve

Uporabnikom prijazne rešitve

100 % garancija na zadovoljstvo

Več kot 20-letne izkušnje

Odziven servis in podpora po vsej Sloveniji

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA. Velja Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

Ostanite obveščeni

o novostih in ugodnostih s področja davčnih blagajn in POS opreme

Slovenski podjetniški sklad

Naložbo izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko vavčerja za digitalni mrketing.

© 2020 | Optipos.net – Vse pravice pridržane

Izdelava spletne strani: NAVDIH.NET