Kako uspešno voditi trgovino ali gostinski lokal na daljavo?

Ste vedeli, da je možno učinkovito voditi poslovanje vašega podjetja, prihraniti čas in denar tudi na daljavo, ne da bi bili fizično prisotni na lokaciji vaše trgovine ali gostinskega lokala? To vam omogoča kakovosten POS sistem v oblaku, ki vam zagotavlja kadarkoli in od koderkoli dostop do kakovostnih podatkov, da lahko spremljate poslovanje in sprejemate dobre odločitve. Saj veste, brez kakovostnih podatkov, težko sprejemate dobre odločitve. Zato namenite izbiri ustreznega POS sistema za vaše podjetje posebno pozornost.

brezplacen_demo_program

Varnost je zagotovljena

Če imate pomisleke glede varnosti podatkov v oblaku in menite, da so slabše zaščiteni kot podatki na trdem disku, ste lahko brez skrbi. V primeru storitev v oblaku so serverji, na katerih se nahajajo podatki, precej bolj zaščiteni pred naravnimi nesrečami in krajami v primerjavi s trdimi diski. Dodatno so zaščiteni s posebnimi programi, ki se ves čas posodabljajo, hkrati pa se tudi redno delajo varnostne kopije podatkov.

Do podatkov kadarkoli in kjerkoli

Pomislite, koliko lažje bi bilo, če vam ne bi bilo treba biti ves čas fizično prisotni v vseh trgovinah ali gostinskem lokalu, a bi kljub temu v vsakem trenutku natanko vedeli, kako poteka poslovanje in imeli na voljo vse podatke za spremljanje poslovanja in sprejemanje odločitev.

S pomočjo sodobnega OPTIPOS programa, do katerega lahko dostopate tudi v oblaku, lahko spremljate poslovanje v trgovini ali gostinskem lokalu kadarkoli in od koderkoli. Tako lahko sprejemate odločitve hitreje in prispevate k bolj učinkovitemu poslovanju, prihranite čas in denar.

Rešitev prilagojena davčnim blagajnam

Gre za sodobno programsko rešitev, ki je prilagojena potrebam davčne blagajne in je primerna za vse dejavnosti: trgovine, gostinstvo in storitve, tako za enostavnejše blagajniško poslovanje kot tudi za zahtevnejše sisteme.

Program OPTIPOS je prijazen uporabniku, enostaven za uporabo in ga je možno uporabljati na vseh vrstah naprav: računalnikih, prenosnih tablicah in pametnih telefonih.

Bi ga želeli preizkusiti?

Preizkusite brezplačno Demo verzijo

Enostavno preizkusite brezplačno verziji OPTIPOS programa in preverite, kaj vse vam omogoča.
Tukaj prenesite demo verzijo programa.