logotip_optipos
DEMO program

Preizkusite brezplačno DEMO verzijo OPTIPOS programa

Android blagajna

OPTIPOS program – sodobna rešitev za potrebe davčne blagajne

Iščete zanesljivo programsko rešitev za davčno blagajno oziroma blagajniško poslovanje? Ste vedeli, da lahko s kakovostno programsko rešitvijo prihranite denar, čas in stres in poslujete učinkoviteje?

OPTIPOS je sodobna programska rešitev za maloprodajo, ki smo jo razvili, da vam olajša poslovanje in je primerna za TRGOVINE, STORITVE IN GOSTINSTVO, vključno z daljinskim natakarskim naročanjem. Je odlična izbira za preprosto blagajniško poslovanje, hkrati pa smo razvili tudi verzijo za večje zahtevnejše sisteme.

OPTIPOS programi so rezultat dolgoletnih bogatih izkušenj in so prilagojeni uporabniku in potrebam davčne blagajne. Odlikuje ga zanesljivost in odzivnost in ga je možno uporabljati na vseh vrstah naprav: računalnikih, prenosnih tablicah in pametnih telefonih. Multiplatforma ponuja namestitev programa na Windows, Linux in Android sisteme. Enostavni in pregledni vmesniki ne ovirajo hitrosti dela.

Enostaven za uporabo in zmogljiv

Program je enostaven za uporabo in uporabniku prijazen, a kljub temu vključuje vse funkcije, potrebne za vse vrste prodaje. Uporabnik prihrani pri času učenja, strankam hitro postreže in izda račun. Zaradi zelo zanesljivega programa ni zastojev pri delu. Ponuja mnogo več kot le izdajanje računov in se prilagodi vašim potrebam. Omogoča:

  • izdajanje računov, sprejem plačil,
  • vodenje zalog,
  • poročila, ki vam omogočajo vpogled v vaš posel in lahko pomagajo do kakovostnih odločitev,
  • poenostavi proces vodenja zalog in naročanja blaga, dnevno prihrani čas, saj konec dneva ni treba zaključevati knjig,
  • poenostavi poslovanje,
  • bolj se boste lahko posvetili vašim strankam, saj se ne boste potrebovali ukvarjati z delom programa.

Odzivna podpora

Zagotavljamo vam tudi odzivno pomoč in podporo.

Preizkusite brezplačno DEMO verzijo OPTIPOS programa

Sedaj lahko brezplačno povsem neobvezujoče preizkusite OPTIPOS program in preverite, kaj vse vam ponuja.

Za prenos DEMO verzije OPTIPOS programa:

  1. Izpolnite obrazec in na vaš e-naslov boste prejeli podatke za prenos programa.

  2. Po poslanem zahtevku boste na vaš e-naslov takoj prejeli povezavo do programa s priloženimi navodili za namestitev in uporabo. Program boste lahko enostavno prenesli na vaš računalnik s klikom na povezavo.

  3. Demo verzijo OPTIPOS programa lahko testirate v okolju windows (win7, win8 in win10). Če ga želite testirati v drugem sistemu, nam prosimo pošljite e-pošto na info@optipos.net ali pripišite vaše želje v tem obrazcu.

  4. Namestitev programa je zelo enostavna. Program OPTIPOS lahko testirate v DEMO načinu tudi v primeru, da že uporabljate drug program za blagajniško poslovanje.