Najem za prireditev

Izkoristite prednosti najema davčne blagajne za prireditve

Organizirate prireditev in potrebujete davčno blagajno le občasno?

Sedaj vam ni treba kupovati davčne blagajne zaradi ene prireditve, saj jo lahko za posamezno prireditev kar najamete. V podjetju OPTIMA solutions d.o.o. smo za vas pripravili možnosti za ugoden najem davčne blagajne za prireditve.

Za vas imamo pestro izbiro zanesljivih davčnih blagajn, ki vam bodo omogočile, da boste na prireditvi hitro in enostavno izdajali davčno potrjene račune:

Android blagajna

Za nastavitev davčne blagajne potrebujemo:

-namensko digitalno potrdilo za davčno blagajno in geslo 

-šifrant artiklov

-izpolnjen obrazec za poslovni prostor in kontakti

-ime, priimek in osebna davčna številka vsaj enega operaterja

Namensko digitalno potrdilo se naroči preko E-davkov in se ga dobi v roku 15 minut. Obrazec DPR_XXXX ki ga dobite, se pošlje k nam po e-mailu. Certifikat lahko tudi sami prevzamete. V tem primeru nam po e-mailu pošljete datoteko in geslo.

Šifrant artiklov se izpolni kot je to navedeno v primeru. Količine se ne spreminjajo.

Obrazec poslovni prostor se izpolni v celoti. Potrebno je biti pozoren na oznako in naziv poslovnega prostora. Če niste prepričani kaj vpisati, se posvetujte z našimi tehniki.

Pri prijavi poslovnega prostora na Furs, potrebujemo podatek o operaterju, ki bo izdajal račune na blagajni. Naknadno se lahko operaterji še dodajo.

Obrazec poslovni prostor in excel datoteka.

Za vas smo pripravili paket za najem

Ugoden najem davčne blagajne za prireditev

50,00 na prireditev (brez DDV)
  • Najem davčne blagajne za eno prireditev pomeni najem naprave skupaj s programom OPTIPOS za 1 do največ 3 dni, kar štejemo kot ena prireditev. Možno pa je tudi doplačati dodatne dneve. V ceni najema je vključena priprava davčne blagajne (vnos digitalnega potrdila, šifranti, blagajniki), ena termo rolica papirja za izpis računov ter za prenosne davčne blagajne tudi SIM kartica s plačanim prenosom podatkov na strežnik FURS.
  • Šifra: 25001

Potrebujete pomoč pri izbiri najugodnejše rešitve za najem davčne blagajne za vas?

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo svetovali in poiskali optimalno rešitev za najem blagajne za vas. Lahko pa nas tudi pokličite na 02 460 44 00 ali na info@optipos.net.