Davčna blagajna in POS oprema za storitvene dejavnosti

Rešitve prilagojene storitveni dejavnosti

Iščete zanesljive in enostavne rešitve za nemoteno izdajanje računov in poslovanje, da se boste lahko popolnoma posvetili vašemu delu in strankam? Optimizirajte vaše poslovanje, prihranite čas in denar in zagotovite nemoteno ter enostavno poslovanje s sodobnimi rešitvami OPTIPOS davčnih blagajn in POS opreme.

Frizerski salon

OPTIPOS davčne blagajne in blagajniške rešitve prilagojene storitvenim dejavnostim vam zagotavljajo:

Rešitve so primerne za različne storitvene dejavnosti

OPTIPOS davčna blagajna je lahko vaša že za

6,25 €/mesec

Telefon kot mobilna blagajna

Tudi vaš telefon ali tablico lahko spremenite v davčno blagajno

Vašo pametno napravo lahko hitro in enostavno spremenite v davčno blagajno. Program OPTIPOS Blagajna lahko enostavno namestite na vaš telefon ali tablico. Za izdajo računov potrebujete le še prenosni termalni tiskalnik, ki je združljiv s pametnimi napravami in jih poganja Android, Windows ali Linux operacijski sistem, in že ste pripravljeni za izdajanje računov, njihovo davčno potrjevanje in vodenje vašega poslovanja.

Priporočamo

Potrebujete pomoč pri izbiri optimalne rešitve za vas?

Da bo izbira davčne blagajne in POS opreme lažja, nam napišite vaše želje. V čim krajšem možnem času vas bomo kontaktirali in poiskali najugodnejšo rešitev za vas in vam svetovali.

Lahko pa nas tudi pokličite na telefonsko številko 02 460 44 00 ali nam pišete na info@optipos.net in z veseljem vam svetujemo.

Celovita ponudba rešitev za blagajniško poslovanje

Za vas smo pripravili celovito ponudbo sodobnih, učinkovitih in zanesljivih rešitev na enem mestu.

Android blagajna